Telic Group no faltarà a aquesta cita anual de gran interès per a tots els especialistes del sector.

Del 16 al 19 de novembre tindrà lloc al recinte firal de Düsseldorf una nova edició de MEDICA, un punt de trobada anual del sector sanitari que constitueix la major plataforma comercial dels productes i sistemes innovadors que milloren l’eficiència i la qualitat dels tractaments dels pacients d’arreu del món.

La fira es distart_buehnevideix en els sectors de l’electromedicina i tecnologia mèdica, tecnologia de la informació i de la comunicació, fisioteràpia i tecnologia ortopèdica, articles de consum i de primera necessitat, tecnologia de laboratori i diagnosi.

A la passada edició es van reunir més de 4.830 expositors i fins a 130.000 visitants de 120 països de tot el món. A més de visitar els estands, els visitants podran gaudir d’un variat programa d’actes i conferències que augmenten l’atractiu de la cita.

Com sempre, podreu trobar a Telic Group al Hall 10 E67 on presentarem les nostres principals novetats en dispositius mèdics, com els elèctrodes per a iontoforesis, així com la nostra completa línia de productes per a fisioterapeutes.